Belfius Regio Aalst

OVER ONS

Belfius Regio Aalst is een lokaal verankerde bankier met 4 kantoren verspreid over Aalst. Onze bank bestaat uit 37 medewerkers en een team van zaakvoerders. De zaakvoerders en medewerkers vinden een persoonlijke en correcte bankservice vanzelfsprekend. Door zijn vaste contactpersonen streeft Belfius Regio Aalst naar een langdurige en stabiele bankrelatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

ONTMOET ONZE ZAAKVOERDERS

Jan Callebaut

Adjunctdirecteur Business Center

Directeur-Zaakvoerder

Koen Abeel

Directeur Business Center

Zaakvoerder

Jan Buydens

Directeur Private Center

Zaakvoerder

Filip Groessens

Kantoordirecteur

Zaakvoerder

Kristof Kestens

Kantoordirecteur

Zaakvoerder

ONS AANBOD

Business Center

Al meer dan 20 jaar helpt ons Business Center ondernemers met ondernemen. Vanuit onze kennis en expertise als ondernemers kunnen wij u bijstaan. Wij streven steeds naar Operational Excellence, voor u en uw bedrijf.

Private Center

Het Private Center bestaat uit een team van experten met een uitgebreide kennis in fiscaal-juridische en beleggingstechnische materies. Elk vermogen heeft zijn eigen verhaal. U neemt ons mee in uw levensverhaal en samen creëren wij de ideale verhaallijn voor u en uw familie.

Wonen & verzekeren

Onze specialisten in woonkredieten en verzekeringen staan u bij in al uw koop- of bouwplannen. Naast advies over woonkredieten kan u ook bij hen terecht voor al uw vragen met betrekking tot de bescherming van uw huis, auto of familie.

4 kantoren

Wij beschikken over 4 lokale kantoren in Groot-Aalst. U kan terecht in de volgende kantoren voor al uw bankzaken: Aalst-Centrum, Affligem, Erembodegem en Meldert Faluintjes.

Stageplaatsen & jobs

Wij bieden pas afgestudeerden en laatstejaarsstudenten de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen en zichzelf blijvend te ontplooien. Wij bieden verschillende stageplaatsen en job-opportuniteiten aan.

ALGEMENE COÖRDINATIE

Jan Callebaut
Directeur-Zaakvoerder
Adjunctdirecteur Business Center
Pascale Boulonne
Executive Officer

Heeft u een vraag?